OnlyStock Unban
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
OnlyStock Unban
Põhjus:Skoori häkkimine
Bannija:Luftwaffle
Serverisisene nimi:OnlyStock
Miks soovid unban?:No, ma pole häkkinud mingit skoori. Pmst on niimodi, et tõestust pole ja mingi 2 tajurit sõbrad ja mõtlevad et ah keerame sellele onlystockile käru, et ütleme et skoorhäkk äkki saab banni.Võibolla see Esko v kes ütles seda see ei salli mind seal see lihtsalt mingi pullipärast sõbraga tegid nalja.Täiesti võimalik et ma olin selle eskoga tülis v midagi aga noh võiks ikka mõistusepiiridesse jääda. Aga luftwaffle mõtle seda kuidas ma sul seda skoori häkin ? SEE ON VÕIMATU.
Bannija:Luftwaffle
Serverisisene nimi:OnlyStock
Miks soovid unban?:No, ma pole häkkinud mingit skoori. Pmst on niimodi, et tõestust pole ja mingi 2 tajurit sõbrad ja mõtlevad et ah keerame sellele onlystockile käru, et ütleme et skoorhäkk äkki saab banni.Võibolla see Esko v kes ütles seda see ei salli mind seal see lihtsalt mingi pullipärast sõbraga tegid nalja.Täiesti võimalik et ma olin selle eskoga tülis v midagi aga noh võiks ikka mõistusepiiridesse jääda. Aga luftwaffle mõtle seda kuidas ma sul seda skoori häkin ? SEE ON VÕIMATU.
Erkii- Postituste arv : 7
Re: OnlyStock Unban
Arvad, et ei ole? Kle mees sa ise ka usud mida sa räägid, esiteks mul on 3, just 3 pilti mis tõestavad vastupidist, et sa oled hacker, niiet ära tule siia jama ajama, unbani võid üldse ära unustada.
Pildid:
Kolmandal pildil ei näe mõtet, sest skoor on seal täpselt sama, ehk siis 10 või 100 mil, ei mina neid nulle lugeda viitsi.
Bottomline is this, u will never get unban.
Pildid:
Kolmandal pildil ei näe mõtet, sest skoor on seal täpselt sama, ehk siis 10 või 100 mil, ei mina neid nulle lugeda viitsi.
Bottomline is this, u will never get unban.
Oled sa ip registrit vaadand ? kui ei ole siis ära hõiska siin midagi. Las kalvi vaatab üle, ja siis teeb tema otsuse
Viimati muutis seda Erkii (Teis Dets 11, 2012 7:14 pm). Kokku muudetud 1 kord
Selle aja jooksul oled sa võibolla juba 5x ip-d jõudnud vahetada, niiet mis siin enam vaadata.
Türa kust ma sul vahetan seda ma ei ole mingi kuradi netipulgaga ..ja nendest ipvahetamis asjadest pole mul õrna aimugi
Ei maksa siis nüüd närvitseda, kasutasid valet serverit lihtsalt kus enda idiootsusi kasutada...Erkii kirjutas:Türa kust ma sul vahetan seda ma ei ole mingi kuradi netipulgaga ..
Ja pealegi, ma ei viitsi su sitaga vaielda, eks Kalvi otsustab seda mis sinuga edasi saab.
Janar kirjutas:Ei maksa siis nüüd närvitseda, kasutasid valet serverit lihtsalt kus enda idiootsusi kasutada...Erkii kirjutas:Türa kust ma sul vahetan seda ma ei ole mingi kuradi netipulgaga ..
Ja pealegi, ma ei viitsi su sitaga vaielda, eks Kalvi otsustab seda mis sinuga edasi saab.
Valet serverit valet serverit saad sa aru ma pole seda kasutanud.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1