Unban H3NRY
+2
Raido
H3NRY
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Unban H3NRY
Põhjus: Freeban, pole keda banninud....
Bannija: Luftwaffe
Serverisisene nimi: H3NRY
Miks soovid unban?: Pole midagi valesti teinud vms, serverivälise teemaga bannitakse.
Tõestust:
Bannija: Luftwaffe
Serverisisene nimi: H3NRY
Miks soovid unban?: Pole midagi valesti teinud vms, serverivälise teemaga bannitakse.
Tõestust:
H3NRY- Postituste arv : 6
Re: Unban H3NRY
Juhtub ikka. Mina sulle unbani ei tee. Kalvi otsustab seda!
Raido- Postituste arv : 6
Päris hale tegelikult, tõmbab serveri maine alla. Vahvlisse teema.
Ehk lõpetaks selle lapsikuse? "vahvlisse" teema ? sa teed ju sellega endal marki maha seal kui sa protestid mitte serveril
Ei ei, minge uurige vahvlit. Netihiirodele sobib see server siin. Inimene olnud võibolla admin mingi aasta. Kohe arusaadav et pubekas.
Kuule Henry ma arvan et sa ise pubekas. Meil kõigil pubeka aeg ammu möödas juba. Ja selle bänni peale ütleksin nii kuidas koer külale nii ka küla koerale.
Kui nüüd natuke aega tagasi minna, siis kas ei tule meelde kuidas sa Baysides dumpereid telesid ?
Oleks juba siis pidanud sulle ban panema aga jätsime selle asja ära, et pole mõtet aga tuleb välja, et nüüd sa oled oma karistuse selle eest saanud juba.
Oleks juba siis pidanud sulle ban panema aga jätsime selle asja ära, et pole mõtet aga tuleb välja, et nüüd sa oled oma karistuse selle eest saanud juba.
Suppah, tere tulemast persepugemise OÜ-sse.
Mis mõttes tere tulemast? Sa oled seal persepugemise oü-s liige juba v? Või oled sa juba juhataja kohal?
H3NRY kirjutas:Suppah, tere tulemast persepugemise OÜ-sse.
Kui sul oleks valida, kas olla samas serveris adminitiimiga mis koosneb sisuliselt lampidest vendadest ja omanikuga, kes on täielik mentaalne hälvik ja suurt tööd ei hinda (SFS), või oleksid sa serveris, kus on korraliku mentaalse olukorraga omanik ja administratsioonitiim, mis koosneb üle 12 aastastest isikutest, kes on mõistlikud inimesed (OAO). Kumma sa valiksid? Ma vist tean vastust, sest sa oled see king retard ju rofl.
Suppah- Postituste arv : 4
Tegelt ma ei näe mõtet selle teema üle vaielda. Eriti vahet pole enam, pange lukku ära.
Suppah tore et sa niimoodi näed, ma ei teeks kedagi seal niimoodi Adminiks, licsalt annetavad suuri summasi mulle. Kui sa ei tea midagi siis palun ära räägi midagi. Vaid mine mängi mängu edasi seal kus sulle on sobilik, pubekas.
Kust nimelt, lähengi. Kuid vaata, ma ei mängi serveris omanikuga, kes ei hooli suurest tööst ja on üleüldiselt üks hälpar. Ma mängin serveris, mille omanikku ma tean varasest 2010 aastast saati ja ta on korraliku mentaalse olukorraga, kuid sina seda ju ei ole. Ma tean ju kuidas sul pubekaiga peal käib, närvad kõigi peale seal. Palun ole hea, mine nüüd sinna ja ela välja end nende süütute vendade peal ja lase juba siit teemast jalga. Sa pole siia oodatud, mine lase seal hälpsi edasi.
Suppah- Postituste arv : 4
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1